ro | ru

Ingrediente pentru3 persoane

ulei de măsline
1 cățel de usturoi
150g mazăre verde
100g spanac verde
450g paste fierte (tagliatelle, spaghete, linguini)
zeamă de la jumatate de lamâie
ierburi aromate: menta, pătrunjel, tarhon
1 legătura ceapa verde
2 linguri făina
500ml lapte de soia

Mod de preparare

  Se toaca ceapa verde si spanacul.Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie, se adaugă ceapa verde,boabele de mazare, spanacul și se lasă pe foc 5 minute amestecând.

  Între timp se toacă mărunt ierburile aromate și se  pun pastele la fiert respectând indicațiile de pe pachet.

  După ce legumele s-au călit, se  adaugă cele doua linguri de faina, se  amestecă până s-au incorporat și  se adaugă treptat laptele de soia. Se amestecă bine și se lasă tigaia la foc mic amestecând din când în când pentru 10 minute, pâna mai scade laptele și începe să se formeze un sos cremos. Se adaugă ierburile aromate tocate și zeama de lămâie.

  Cu un blender vertical se  pasează o parte din legume, se adaugă apoi în tigaie pastele împreună cu legumele mărunțite și se  mai lasa pe foc cateva minute !

 

Poftă mare!

Pasta Primavera de post

Autor: Linella

 

Categorie: Paste

Timp de preparare:
0h 45min

Rating:

113113113113113

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Paste Farfalle cu sos de roșii și brânză

7777777777

0h 50min

Pasta Primavera de post

100100100100100

0h 20min

Paste cu salată verde şi ciuperci

101101101101101

0h 20min

Fettucini cu creveţi

154154154154154

0h 25min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA