Ingrediente pentru3 persoane
1.700g fileu de găină
2. o roşie mare
3. maioneză
4. smântână
5. ceapă
6. jumătate de castravete proaspăt
7. foi de lavaş
8. câţiva căţei de usturoi
9. sare, piper, condimente după gust
Mod de preparare
Se taie fileul, se sărează, se condimentează şi se prăjeşte până e gata, dar nu prea uscat, ci suculent. Castraveţii se taie fâşii lungi. În acelaşi vas se adaugă ceapa tăiată mărunt şi roşiile.
Într-un vas separat se amestecă maioneza cu smântâna 1:1.
Lavaşul se rulează. Se amestecă legumele cu sosul şi se umple ruloul din lavaş, dupăa care se prăjeşte pe ambele părţi.
Poftă bună!
Şaorma de casă
Autor: Linella
Categorie: Copturi
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Aluat foitaj cu mere “Rozete” |
Tartă cu căpșuni |
Draniki (clătite din cartofi) |
Gogonași – păpănași |
Desert cu brânză și vișine |
Desert cu brânză şi fructe |
Ștrudel austriac cu vișine |
Coșulețe cu ouă |
Șnițel franțuzesc |
Rulouri cu cremă de brânză și creveți |
Baclava cu nuci şi miere |
Khachapuri pentru leneşi |
Bomboane de casă |
Muffins |
Prăjiţei cu chefir |
Risotto de post cu mazăre |
Banane coapte cu brânză |
Chec cu morcovi şi mere |
Lipii cu șuncă și cașcaval |
Brownie cu cremă de brânză şi vişine |
Pâine din banane |
Ruladă din carne în aluat ca acasă |
Hachapuri cu brânză |
Brawnie cu ciocolată neagră |
Cookies cu ciocolată |
Chec cu mere |
Rulouri de post cu gem |
Crenvurști în aluat |
TARTĂ CU PIEPT DE PUI, CEAPĂ VERDE ȘI CAȘCAVAL |
Quiche cu praz, dovlecei şi somon |
Noi pe Facebook